GardenMix Jöle İçinde Ton Balıklı Konserve Kedi Maması

 GardenMix Jöle İçinde Ton Balıklı Konserve Kedi Maması

Evcil hayvan bakımı açısından en kolay hayvan bakımı kedilerdir. Kediler kendi hırıltıları ve aynı zamanda kendilerine özgü seslerini çıkarmadıkları sürece sessiz hayvanlardır. Sessiz oldukları gibi aynı zaman da hassas bir sindirim sistemleri vardır. Kediler genellikle kendi tuvalet bakımlarını doğuştan alırlar. Bir kedi ortalama olarak yetişkinlik evresine geçmeden öncesinde tuvalet satılık köpek gereksinimlerini kendileri kedi kumu yardımı ile yaparlar. Bir yavru kediniz olduğunda ona en uygun mama ve bakımı sizin kendinizin belirlemesi gerekir. Tam ve dengeli beslenme için gerekli olan ek gıdaların yanı sıra aynı zaman da vitamin ve birçok ek gıda kullanılması gerekir.

Kedi sahibi olan birçok insanın da bildiği gibi kedi tüylenmesi sonucunda midesinde kedi kılı topağı oluşabilir. Kediler kendilerini yalayarak temizledikleri için bunu bir şekilde dışarıya atma gereksiniminde bulunurlar. Bu durumda kedilerin midesinde oluşan herhangi bir ağrı durumunda ya da mide bulantısı söz konusu olduğunda çimleri ısırırlar. Bu durumun açıklaması çimlerin içerisinde salgılanan bir maddenin kedi tüyü çıkarmasına ve aynı zamanda midesini rahatlatmaya neden olmasıdır.

Kedinizin ev yemekleri ile ya da balık tavuk gibi geçmişten günümüze kadar toplumunda yanlış düşündüğü ev yemekleri ile beslenmesi oldukça sakıncalıdır. İnsanları dişlerinin arasında herhangi bir kemik parçası ya da herhangi bir kılçık parçası kaçtığı zaman bunu rahatlıkla dillerinin yardımı ile atarlar. Ama kediler ve köpekler için bu durum aynı değildir. Herhangi bir konuşma organları olmadığı için kedi ve köpekler ağızlarına kaçan herhangi bir zararlı maddeyi dışarıya çıkaramazlar. Bu durumda da gelişen rahatsızlıklarda çene kayıpları çok fazla miktarda oluşur.

Kedilerin ev yemekleri ile beslenmemesinin birçok sebebi vardır. Bunlardan en önemlilerinden biri ise kedilerin ve köpeklerin ağız kokusu yapıyor olmasıdır. Kediler genellikle kuru kedi maması ile beslenmelidir. Köpekler de bu konuda kediler gibi aynı şekilde kendi kuru mamaları ile beslenmelidirler. Kedilerin tüketmesi gereken kuru mama çeşitlerinin yanında aynı zamanda kediler için uygun olarak üretilmiş kedi konserve mamaları yer alır. Bu kedi konserve mamalarının  satılık köpek yavrusu  içerisinde ki dikkat edilmesi gereken durum ise konserve mamanın içeriğinde ki tuz miktarıdır. Gereğinden fazla tuz var ise bu durum kedilerin idrar yolu enfeksiyonuna kadar sebep olmaktadır.

GardenMix konserve mama üretimi konusunda birçok firmadan daha fazla çeşidi olup kedilerinizin tamamen tam ve dengeli beslenmesi açısından faydalı olmuştur. Birçok insan içeriğine bakmadan aldığı konserve mamalar yüzünden kedilerini kaybetmek ile beraber konserve mamanın birçok zararı ile karşılaşmanız da mümkündür. GardenMix Jöle İçinde Ton Balıklı Konserve Kedi Maması içeriğinde az miktarda tuz bulunmasından dolayı tercih edilmektedir. Tuz en önemli etkendir. Birçok konserve mama içeriğinde su da yoğun miktarda bulunmaktadır. Çok fazla su olmasının iyi yanları ve kötü yanları vardır. İyi yanlarından bazıları çok fazla su tüketmeyen satılık yavru köpek kedilerin almaları gereken su miktarını konserve mamadan alabilecek olmaları Kötü yanları ise, Çok fazla su olduğu için içerisinde devamlı sindirim yolu ile o konserve mamanın daha vücutta çözünmeden dışkı yolu ile atılmasıdır.

GardenMix Jöle İçinde Ton Balıklı Konserve Kedi Maması Koruyucu herhangi bir madde içermez. İçerisinde bulunan daha sağlıklı bir görüntü sağlayan jöle kıvamı ise bu durumu olabildiğince en aza indirger. İçerisinde ki jöle tamamen bitkisel bir maddeden elde edilmiştir. Bu durumda kedilerin mide sağlığı açısından en düzgün yöntemdir. Kediler kendi başlarına kaldıklarında midelerini kontrol altına alamadıkları durumlarda, GardenMix Jöle İçinde Ton Balıklı Konserve Kedi Maması güvenebileceğiniz bir mamadır. Konserve mamanın piyasa fiyatı 3.45 ile 4,50 arasında yer almaktadır. Pet shoplarda ve aynı zamanda bakımını üstlendiği veteriner kliniklerinde bulabilmeniz mümkündür.

Yorumlar