GardenMix Jöle İçinde Kıyılmış Sığır Etli Kedi Konservesi

 GardenMix Jöle İçinde Kıyılmış Sığır Etli Kedi Konservesi

Hayvan sevgisi çok farklıdır. İçinde hayvanlara karşı sevgi besleyen kişilerin büyük çoğunluğu evinde evcil hayvan beslemektedir. Genelde ev ortamında beslenen evcil hayvanlar, kedi, köpek ve kuş gibi hayvanlardır. Bu evcil hayvanlardan en çok tercih edilen ve apartman hayatına daha uyumlu olan kuş ve kedilerdir. Köpekler gürültülü bir hayvan türü olduğu için apartmanda her köpek cinsi beslenememektedir. Kuş ya da kedi genel olarak tercih edilir. Apartman da beslemek için satılık köpek kedi tercih ettiyseniz, kedinin rutin bakımı ve veteriner kontrolleri dışında beslenme ihtiyacını en kolay ve pratik şekilde karşılamak için mama kullanabilirsiniz.

Kedi mamalarının içinde de konserve şeklinde üretilen mama çeşitleri daha pratik bir sunuma sahiptir. Ayrıca konserve mamalar steril ortamlarda da imal edildiği için daha sağlıklı diyebiliriz. Eğer bakmaya karar verip alıp sizinle yaşaması için evinize geçirdiğiniz kedi yetişkin bir kedi ise bu kedinin besin ihtiyacını en iyi şekilde karşılamak için GardenMix jöle içinde kıyılmış sığır etli kedi konservesini kullanabilirsiniz. Bu konserve mamanın raflarda ki satış fiyatı 3, 50 TL iken, internetten alırsanız şayet % 10 oranın da indirim ile 3, 15 TL fiyata satın alabilirsiniz. Bu konserve mamanın ağırlığı 85 gramdır.

GardenMix jöle içinde kıyılmış sığır etli kedi konservesi, içerik olarak, % 29 oranın da sığır eti, yine % 29 sığır akciğeri, polisakkarit gum ve sudan meydana gelir. Bu konserve mamayı analiz bileşenlerine de ayırırsak, ham protein değerinin % 9, ham kül % 2, ham yağ % 2 ve ham lif de % 1 iken konserve mamanın sahip olduğu nem oranı da % 78' dir. Bu mamanın lezzet oranı kedilerin damak zevkine göre tasarlanarak en üst seviye de lezzette üretimi yapılmıştır. Bu konserve mamayı kedinize satılık yavru köpek öğün olarak verirken, kedinizin ağırlığı 2, 5 kg ile 3 kg arasında ise vermeniz gereken konserve mama miktarı günlük 64 gramdır.

Eğer kedinin ağırlığı 3 kg ile 4, 5 kg arasında ise de vereceğiniz konserve mama miktarı da 128 gramdır. 4, 5 kg ile 5, 5 kg arasında ki ağırlığa sahip olan bir kediye de verilecek mama miktarı 150 gramdır. 5, 5 kg ile 7 kg arasında ki ağırlığa sahip bir kediye ise verilecek konserve mama miktarı 212 gramdır. Eğer kedinizin günlük aktivitesi fazla olan bir kedi ise bir miktar daha mama miktarını arttırabilirsiniz. Bu konserve mamaları açtığınız zaman bozulma ihtimaline karşı buzdolabında saklayarak en kısa zamanda da tüketmeniz gerekir. Konserve mamaları alırken üstlerinde ki son kullanma tarihine bakmadan mama satın almayın.

Bilindiği gibi kedilerin sindirim sistemleri çok hassas olduğu için bozuk bir konserve mama ile kedinin hastalanmasına sebep olursunuz. Ayrıca konserve mamalar ne kadar sulu olsa da siz gene de kediye beslenmesi için verdiğiniz her öğünün yanında içme suyu da vermeyi ihmal etmemeniz gerekir. Yetişkin bir kedinin sağlıklı bir yaşam sürmesi ve huzursuz olmaması için çok rahat bir şekilde yanında satılık köpek yavrusu herhangi bir ek gıdaya ihtiyaç duymadan GardenMix jöle içinde kıyılmış etli kedi konservesi, kedinin tüm beslenme ihtiyacını karşılayacak bir konserve mama çeşididir. Lezzet olarak da kedilerin damak zevkine uygun olarak üretimi yapılmıştır. Sizin sahibi olduğunuz kediniz de mutlaka tadını severek yiyecektir. En çok tercih edilen mama çeşitleri arasındadır.

Yorumlar