GardenMix Jöle İçinde Kırmızı Etli Ton Balığı ve Tavuklu Kedi Maması

 GardenMix Jöle İçinde Kırmızı Etli Ton Balığı ve Tavuklu Kedi Maması

Biz insanlar olarak hayvanlarımıza çok düşkün ve değer veren bir milletiz. Bu tüm dünya için geçerli. Dünyanın her yerinden birçok insan her türden hayvan beslemekte... Bu hayvanların içinde en çok beslenen tür kedidir. Kediler insanlar tarafından çok sevilen ve sevimli bulunan şanslı hayvandır. İnsanların satılık köpek onlara karşı davranışları, yaklaşımları oldukça farklıdır. Beslenme ihtiyaçları olsun, sağlık problemleri olsun oldukça izlenimlidirler. Özellikle de kedilerin beslenmeleri çok önemlidir.

Dışarıdan verilen besin veya artık kalan yemeklerle kedilerin sağlıklarıyla oynamış oluruz. Bu onlar için yaptığımız kötü bir tutum ve sağlık problemi oluşturur. İşte kedilerimize bu problemleri yaşatmamak için onlara en sağlıklı besin ve mamaları almayı tercih etmeliyiz. Kediler özellikle sebze, balık ve süt türündeki besinlerden hoşlanırlar. Mama seçeneklerinde ise oldukça çok tür vardır. Fakat kedilerin en sevdiği ve sahiplerin oldukça memnun olduğu bir mama vardır ki o da GardenMix Jöle İçinde Kırmızı Etli Ton Balığı veTavuklu Kedi Maması ürünüdür.

Bu mama kediler tarafından çok sevilen ve yenilen onlar için sağlıklı olan bir mamadır. Sahiplerin de destek verdiği bu mama, içeriğiyle gayet uygun besin türlerinin barındırdığı sağlık yönüyle uygun bulunan bir mamadır. Yapılışı ve fabrika çıkışı uygun, ayağınıza kadar gelen bu mama çok uygun ve temiz  satılık yavru köpek alanlardan size sunulmakta. Bu mama kedilerin ihtiyacını karşılayan, vitaminli, jöle içerisinde ton balığı ve tavuk içeren, et ve et ürünlerinden oluşan %100 doğal, konserve kedi mamasıdır.

Bu konserve açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza edilmeli ve en fazla 3 gün içerisinde de tüketilmelidir. Serin ve kuru bir yerde tutulması, yanında da her zaman temiz bir su bulundurulması tavsiye edilir. Yavru, yetişkin ve yaşlı kediler için her döneme uygun, veteriner hekimler tarafından onaylanmış ve sağlık yönüyle 5 yıldız almış mamadır. İçerisindekiler: Kırmızıton balığı eti, tavuk eti, et ve et ürünleri, somon aroması, A vitamini, D3 vitamini, E vitamini bulunmaktadır.

Beslenme miktarı:

Yetişkin ağırlığı 2,5 - 3 kg arasında olan kediler için günlük: 64 gr
Yetişkin ağırlığı 3 - 4,5 kg arasında olan kediler için günlük: 128 gr
Yetişkin ağırlığı 4,5 - 5,5 kg arasında olan kediler için günlük: 150 gr
Yetişkin ağırlığı 5,5 - 7 kg arasında olan kediler için günlük: 212 gr

Önemli bir uyarıda bulunmak gerekirse kedilerinize sunmuş olduğunuz bu mama yanında her zaman su bulundurulması tavsiye edilir. Çünkü ilk defa yiyen kedi için her mama gibi bu mama da ters tepki yapabilir. Mamanın kedi sindiriminde kabızlık sorunu oluşturmaması ve önemli bir sağlık problemi satılık köpek yavrusu yaşamaması için su bir kurtarıcı görevinde bulunmaktadır. Eğer bu işlemi uygulamaya koydunuz ve olmadıysa veteriner hekimlerine danışmanız uygun olacaktır. Dediğimiz gibi her mama her kedi için uygun olmayabilir yani alerji sorunu olabilir bu da sağlık problemi oluşturabilir.

Bu konserve genellikle 85 gr olmakta ve ortalama fiyatı ise 2,50 ile 3,00 tl arasında olmaktadır. Bu mamayı bulabileceğimiz yerler ise büyük alışveriş mağazaları, AVMler, pet shop bayileri ve internet üzerinden sipariş verilerek alınabilir. İnternet üzerinden alacaksanız eğer uygun ve güvenilir sitelerden alınması iyi olacaktır. Ayrıca dediğimiz gibi bazı babalar bazı kediler için alerji problemi yaratabilir. Almadan önce satış temsilcilerine veya bir veteriner hekimine danışarak kedinizin cinsine uygun olup olmadığını sormakta fayda olacaktır.

Yorumlar